jueves, 24 de febrero de 2011

Brunch

Un fin de semana con algo de resaca e sen hora para erguerse ven sendo o momento ideal para facer un brunch, xa sabedes, nin almorzo nin comida, unha cousa intermedia, sendo lixeiro, pero suficiente para facer unha comida completa.
Respecto ós ingredientes a min gústame que leve froita, algún zume un sándwich con algo proteico e por exemplo un revolto, e todo rematado con algún boliño ou croissant con café.

Lembro especialmente o quen tomei, xa fai bastantes anos no clube de golf de Niagara on the Lake, un pobo pequecho do Canadá, perto das cataratas e moi especial, cun ambiente victoriano e unha xente moi salada; en fin, naquel momento soubome a gloria aquel revolto con tostadas e café americano.



Este ultimo que vos comento fixeno así:
- Sandwich de pan integral con queixo emmental francés, fiame de pavo, e unas ensalada de tomate e rúcola (riquísimo)
- Pizza Vexetal, con calabacíne berenxena
- O cafeciño con leite mais un croissant

Para deixarvos algunha outra idea, e por se andades perdidos por Nova Iorque aqui tedes algunhas opcións.

No hay comentarios:

Publicar un comentario